Πολιτική Επιστροφών

Στo Viby, θέλουμε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, προσφέρουμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών.

Επιλεξιμότητα για Επιστροφές:

  1. Μπορείτε να επιστρέψετε την αγορά σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή , το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια κατάσταση με την παραλαβή του.

Έναρξη Επιστροφής:

  1. Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@byviby.gr με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τον λόγο της επιστροφής. Θα σας παρέχουμε περαιτέρω οδηγίες για την διαδικασία της επιστροφής. 

Κόστος Αποστολής Επιστροφής:

  1. Το κόστος αποστολής επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, εκτός αν η επιστροφή πραγματοποιείται λόγω ελαττωματικού ή εσφαλμένου προϊόντος που παραλάβατε. Συνιστούμε τη χρήση μιας υπηρεσίας αποστολής με αριθμό παρακολούθησης (tracking number)  για την ασφαλή επιστροφή του προϊόντος.

Διαδικασία Επιστροφής:

  1. Μόλις λάβουμε και ελέγξουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της επιστροφής. Εάν η επιστροφή εγκριθεί, θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων στην αρχική μέθοδο πληρωμής σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (έως 10 εργάσιμες). 

Μη Επιστρεπτέα Προϊόντα:

  1. Σημειώνουμε ότι τα εξατομικευμένα προϊόντα δεν είναι αποδεκτά για επιστροφή εκτός εάν είναι ελαττωματικά ή φθαρμένα κατά την παραλαβή.

Λάθος ή Ελαττωματικά Προϊόντα:

  1. Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό ή λάθος προϊόν, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας με φωτογραφίες και περιγραφή του προβλήματος. Θα πραγματοποιηθεί αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, ανάλογα με την περίπτωση.

Υποστήριξη Πελατών:

  1. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με την επιστροφή σας ή την αγορά σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@byviby.gr. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουμε!

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη  ότι η πολιτική επιστροφής αυτή ισχύει για αγορές που έχουν γίνει απευθείας μέσω του ιστότοπού μας. Εάν αγοράσατε τα προϊόντα μας μέσω κάποιου τρίτου λιανοπωλητή, παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική επιστροφής τους για περαιτέρω οδηγίες.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Viby!