Για εμάς

Καλωσόρισες στο Viby

Καλώς ήρθες στο Viby, μια μικρή επιχείρηση που έχει την έδρα της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα. Εδώ, είμαστε μια ομάδα γεμάτη όρεξη και πάθος, που αφιερώνεται στη δημιουργία όμορφων, χειροποίητων κεριών και προϊόντων από πορσελάνη και τσιμέντο.

Η Ιστορία μας

Το Viby ιδρύθηκε το 2021 με ένα απλό όραμα - να φέρει λίγη ζεστασιά και φινέτσα στη ζωή των ανθρώπων μέσα από τις μοναδικές μας δημιουργίες. Κάθε κομμάτι που δημιουργούμε προέρχεται από αγάπη και φροντίδα, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία κατασκευής. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και ακολουθούμε τεχνικές υψηλής ποιότητας.

Ο Χαρακτήρας μας

Πιστεύουμε ότι οι απλές στιγμές στη ζωή είναι συχνά οι πιο σημαντικές. Είμαστε υπερήφανοι για τα χειροποίητα κεριά μας, τα οποία διατίθενται σε μια ποικιλία αρωμάτων, καλύπτοντας κάθε διάθεση και περίσταση. Στο Viby, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική εμπειρία που θα ανταποκρίνεται στη μοναδική ατμόσφαιρά σας. Έτσι, κάθε κερί αντιπροσωπεύει μια αίσθηση, μια εμπειρία που προκαλεί διάφορα συναισθήματα - από την πρώτη καύση μέχρι την τελευταία.

Η Ποικιλία μας

Πέρα από τα κεριά, δημιουργούμε επίσης μια πληθώρα πρακτικών και κομψών προϊόντων από οικολογική πορσελάνη και σκυρόδεμα. Από διακοσμητικά έργα τέχνης έως σουβέρ, κάθε κομμάτι προσεκτικά κατασκευασμένο, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας σε κάθε χώρο.

Η Προσέγγιση μας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βιωσιμότητα και στη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε φυσικά συστατικά για τα κεριά μας και επιλέγουμε τοπικούς προμηθευτές όπου μπορούμε. Επιπλέον, προσπαθούμε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας και μειώνοντας τα απόβλητα κατά την παραγωγή μας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Viby. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις δημιουργίες μας όσο και εμείς απολαμβάνουμε να τις δημιουργούμε.