Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πόσο χρόνο παίρνει η αποστολή;

  1. Η αποστολή εντός Ελλάδας συνήθως διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες. Οι χρόνοι αποστολής για διεθνείς παραγγελίες ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό και κυμαίνονται συνήθως από 4 έως 14 ημέρες. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτοί είναι εκτιμώμενοι χρόνοι και μπορεί να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες που είναι πέραν του ελέγχου μας.

Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

  1. Δεχόμαστε διάφορες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών/χρεωστικών καρτών και PayPal. Μπορείτε να επιλέξετε την προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής σας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Προσφέρετε διεθνή αποστολή;

  1. Ναι, προσφέρουμε διεθνή αποστολή. Το κόστος αποστολής και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζονται με βάση το βάρος και τον προορισμό της παραγγελίας σας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

  1. Ναι, μόλις η παραγγελία σας επεξεργαστεί και αποσταλεί, θα σας παρέχουμε έναν αριθμό παρακολούθησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αριθμό για να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας online.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών σας;

  1. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην ενότητα Πολιτική Επιστροφών στην ιστοσελίδα μας για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας, συμπεριλαμβανομένων των προϋποθέσεων, της διαδικασίας και των όρων.

Προσφέρετε προϊόντα κατασκευασμένα κατά παραγγελία;

  1. Ναι, προσφέρουμε προϊόντα κατασκευασμένα κατά παραγγελία. Εάν θέλετε να εξατομικεύσετε ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο contact@byviby.gr. Θα σας παρέχουν περισσότερες πληροφορίες και θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία προσαρμογής.

Είναι τα προϊόντα σας φιλικά προς το περιβάλλον;

  1. Ναι, είμαστε αφοσιωμένοι στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιούμε φυσικά υλικά και προμηθευόμαστε τα υλικά μας από τοπικούς προμηθευτές όποτε είναι δυνατόν. Επίσης, προσπαθούμε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά στη συσκευασία και μειώνοντας τα απόβλητα στη διαδικασία παραγωγής μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις ή ανησυχίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@byviby.gr. Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε!